Lifestyle

Kaksi kuukautta edellisestä

Posted on

Moikka!

Edellisen kerran olen blogin puolella julkaissut postauksen kaksi kuukautta sitten ja tässä välillä on tapahtunut paljon kaikkea. Hyvä kun itse olen pysynyt perillä kaikesta. Olen saanut usemmalta seuraajalta kysymyksen, että olenko lopettanut bloggaamisen. Ei, en ole. Kun julkaisin NOUW -portaalin alaisuudessa viimeisimmän postauksen ”Kun some luo ulkonäköpaineita”, aloin miettimään mitä haluan blogiltani ja ylipäätään bloggaamisesta. Aloin pyörittelemään ajatusta portaalista poistumisesta ja blogin luomisesta alusta loppuun asti itse. Muutaman viikon mietittyä päädyin ratkaisuun ja luoda oman sivuston blogilleni. Samassa rytäkässä päivitin myös Personal Trainer -sivustoni, jonka linkin löydät yläpalkista.

WhatsApp Image 2019-10-09 at 11.35.56

Mutta miksi en pysynyt portaalissa? Nautin NOUW:n alaisuudessa bloggaamisesta todella paljon, koska sivuston muokkaamisesta lähtien kaikki oli tehty erittäin helpoksi. Mutta blogin ulkoasun muokkaaminen oli helppoudesta huolimatta todella rajallista, enkä päässyt toteuttamaan tismalleen sellaista ulkoasua minkälaisen olisin halunnut. Tämä oli iso syy siihen, miksi päätin poistua NOUW:sta. Sen lisäksi en kokenut hyötyväni NOUW:n palveluista hirveästi, koska tasan kerran olin maksanut Premium -jäsenyyden, jolla sai enemmän näkyvyyttä postauksille. Mutta loppujen lopuksi tämäkään näkyvyys ei niin suurta ollut, että olisin jatkanut Premium -jäsenyyttä pidempään.

WhatsApp Image 2019-10-09 at 11.35.56 (2)

Tuleeko vanhat postaukset näkyviin vielä? Vanhat postaukset ovat kyllä tulossa näkyviin tänne, kunhan saan kaikki käytyä läpi ja laitettua asetukset ja kuvat oikein. Pikkuhiljaa postauksia ilmestyy, joten sitä ei kannata ihmetellä!

Missä mennään arjessa? Blogin lisäksi myös mun omassa elämässä on tapahtunut muutoksia näiden parin kuukauden aikana. Itseasiassa suurimmat muutokset ovat alkaneet jo alkukesästä, mutta lopullisesti tapahtunut nyt syksyn alkaessa. Ne, jotka seuraavat mua Instagramissa, tietävät mun ongelmat vasemman polven kanssa. Keväällä fyssari sekä lääkäri oli sitä mieltä, että tällä polvella ei enää lentopalloa pelata. Mutta sain kuitenkin kuntoutusohjeet, jos vaikka tapahtuisi ihme ja polvi kerkeisi kesän aikana kuntoutumaan reippaasti. Olihan kuntoutuksella aikaa toukokuun alusta syyskuun puoleen väliin asti, eli neljä ja puoli kuukautta. Koko kesä meni polvea kuntouttaessa sekä muutenkin treenatessa kovaa. Syyskuun puolessa välissä suunnilleen mulla oli fyssarin kanssa kuntoutusjakson päätöstestit, joiden avulla nähtiin polven kunto siinä hetkessä. Tottakai testien lisäksi multa otettiin myös magneettikuvat polvesta, jotta nähdään myös missä kunnossa eturistiside oli. Testeihin lähdin pienellä varauksella, koska jännitin erittäin paljon sitä missä kunnossa polvi on. Pelkäsin, että jokainen kesällä vuodatettu hikipisara olisi turhan takia ja polvi ei olisi kuntoutunut ollenkaan. Mutta pelko oli turhaa, polvi oli mennyt hyvin eteenpäin ja fysioterapeutti näytti vihreää valoa lentopallolle. Myös lääkäriltä tuli lupa pelata, mutta mukana on se pieni varaus siihen että polvi ei välttämättä tulisi kestämään seuraavaa pois paikoiltaan menemistä. Nyt varmasti moni tajuaa sen, että tämä tyttö nähdään myös tulevalla kaudella pelikentällä säheltämässä. Uusi joukkue, seura, kausi.

Mutta mun elämä ei kuitenkaan ole pelkästään treenamista ja lentopalloa, on mukana kuitenkin koulu sekä somejutut ja blogi. Unohtamatta kavereita. Nautin todella paljon sairaanhoitajaopinnoista ja toi ala on niin mun ala. Olen joskus blogissa maininnut siitä, kuinka pienenä haaveilin olevani joko poliisi tai lääkäri. Nyt olen opiskelemassa lähelle jälkimmäistä haavetta. Vaikka vielä ollaankin opiskeluvaiheessa, on jokainen päivä koulussa jo erilainen. Joka päivä oppii jotain uutta ja itsenäisesti pystyy myös kehittämään tietotaitoaan eteenpäin. Saan myös opintojeni kautta kyselyitä siitä kuinka olen sopeutunut Vaasaan ja kaipaanko Jyväskylään ollenkaan. Vaasa on todella kiva kaupunki ja olen saanut täältä muutaman oikein hyvän ystävän, mutta faktahan on se että Jyväskylässä on kuitenkin mun perhe ja mun kaverit. Vaikka soittelen vanhemmilleni joka päivä, ei se poista sitä koti-ikävää joka oikeastaan on joka päivä. Sen takia pyrinkin käymään Jyväskylässä aina kun mahdollista, mutta toisaalta olen kiitollinen siitä että mulla on perhe ja kaveripiiri joka tsemppaa mua myös vaikeimpina hetkinä. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta paremmin ihan omassa postauksessa, koska tiedän että munkin seuraajissa on siihen ikäluokkaan kuuluvia ihmisiä, jotka miettivät jatko-opintoja ja miettivät vieraalle paikkakunnalle muuttamista.

WhatsApp Image 2019-10-09 at 11.35.56 (1)

Mutta on erittäin mukava olla takaisin blogin parissa ja päästä aloittamaan niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Vanhoissa postauksissa on pieniä hienosäätöjä tekemättä, mutta pikkuhiljaa kaikki alkaa olemaan valmista. Tästä tää taas lähtee, kahden kuukauden tauon jälkeen!

Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *